1

Dag 1

2

Dag 2

3

Dag 3

4

Dag 4

5

Dag 5

6

Dag 6

7

Dag 7

8

Dag 8

9

Dag 9

10

Dag 10

Dag 6

De magische waterval (Sportdag)

De jongens zijn bijna bij Valkenrots (dit zeggen ze ook luidop tegen elkaar), ze zijn de bergen al ingekomen en het is hier prachtig. Overal lopen beekjes. Als ze de volgende hoek omdraaien zien ze een prachtige waterval. Als ze goed kijken zien ze een naakt meisje zich wassen. Ze roepen als echte gentlemans dat ze eraan komen. Het meisje neemt haar handdoek.

Ze komen dichter en het lijkt een reuzenmeisje te zijn. Ze vragen aan het meisje wat ze hier doet. Het meisje vertelt. “Ik woon hier niet ver vandaan, in Valkenrots. Mijn papa is daar de koning.”

De jongens zijn blij, “je kan ons dan de weg wijzen naar Valkenrots.” Het meisje lacht, nee joh. Eerst gaan jullie iets voor mij moeten doen. Ik heb nog nooit een liefje gehad en ik wil gespierde hunken zien. Kunnen jullie dast regelen, want momenteel zie ik nog niet veel spieren aan jullie? Zorg maar dat jullie snel sterk en stoer zijn anders laat ik jullie de weg niet zien. En die weg vinden jullie niet zelf hooooooooor.

Spel om te laten zien dat ze sexy sportmannen zijn

Het meisje is content, zij zal de jongens meenemen naar de hoofdstad van het reuzenrijk. Ze gaan de hoek om en gaan op pad. Zonder dat ze het weten worden ze ook achtervolgt door 2 apen van de heks.

Dag 6 in de ogen van de Keuken

Foto's van Dag 6

1

Dag 1

2

Dag 2

3

Dag 3

4

Dag 4

5

Dag 5

6

Dag 6

7

Dag 7

8

Dag 8

9

Dag 9

10

Dag 10