Zaterdag 10 december 2022

Beste Chiro jongens.

Dit is het programma voor deze week.

De toppers hebben deze week avondactiviteit van 19u tot 21u en worden aan de Beemdgalm verwacht met een gevulde maag.

De kerels hebben deze week avondactiviteit. Deze begint om 19u00 en eindigt om 22u00. Ze voorzien warme kleren en nemen een zaklamp mee.

De aspi’s hebben deze week avondactiviteit van 19u tot 22u aan de Beemdgalm

De feestperiode zit er weer aan te komen en natuurlijk kan deze ook niet bij Chiro Herk ontbreken.

Daarom willen wij jullie uitnodigen op het kerstfeestje van de 3 jongste afdelingen, dit zijn de Kabouters, Speelclubbers en de Rakkers. Dit spektakel zal plaatsvinden op zaterdag 17 december om 12u aan de Beemdgalm (met gevulde maag) en zal eindigen op zondag 18 december om 12u op dezelfde plaats. Wij vragen wel hun aanwezigheid te bevestigen via sms bij hun afdelingsleiders voor de Kabouters is dit Bram Biesmans (0485667001), voor de Speelclub is dit Wout Paenhuysen (0495155856) en voor de Rakkers is dit Dries Clerix (0499810794). Dit moet gebeuren voor 14 december. Voor de leden die nog geen briefje met uitleg gekregen hebben, vraag er zeker achter bij jouw leiders!

Zo dat was het voor deze week

Laatst gewijzigd: 08-12-2022

Inschrijven voor de Chiromail

Startdag: 17 september

Pintgebracht 10: 17 september

Dia-avond: 15 oktober

Vriendjesdag: 29 oktober

Christus Koning: 12 november

Spaghettiavond (Kerels): 19 november

Pralinesverkoop (Toppers): 26 november

Sinterklaas: 3 december

Geen Chiro: 24 december en 31 december

Orange Party: 4 februari

Vriendjesdag: 25 februari

Instuif: 18 maart

Paaseierenverkoop: 3 april

Fluo Fest: 6 mei

Slotdag: 20 mei

Kamp: 16-25 juli

Bloesjesverkoop: elke eerste zaterdag van de maand

Chiromail

Hieronder vind u e-mail adressen uit ons e-mail bestand, die niet werken. Indien u een hotmail adres hebt, kan het zijn dat uw mailbox gewoon vol is. Is dit niet het geval, dan kan u mailen naar webmaster@chiro-herk.be en dan zullen we dit zo snel mogelijk oplossen.

Naam Voornaam E-mail