Zaterdag 21 mei 2022

Beste Chirojongens

Het Chirojaar zit er helaas op, hopelijk hebben jullie er net zoals de leiders enorm van genoten!
Dit wil zeggen dat zowel de leiders als de leden de komende zaterdagen rust krijgen om zich te focussen op de aankomende examens en voorbereidingen te treffen voor opnieuw een spetterend kamp.
Alle leden kunnen wel nog steeds een bezoekje van hun leiders verwachten in verband met kamp.

Wij wensen jullie veel succes met de laatste loodjes op school en alvast een fijne vakantie!

Tot op kamp!
Groetjes van de leiders

Laatst gewijzigd: 18-05-2022

Inschrijven voor de Chiromail

Startdag: 18 september

Pintgebracht 10: 18 september

Vriendjesdag: 9 oktober

Dia-avond: 30 oktober

Praline verkoop (Toppers): 6 november

Christus Koning: 13 november

Spaghetti-avond (Kerels): 20 november

Sinterklaas: 4 december

Geen Chiro: 25 december en 1 januari

Vriendjesdag: 26 februari

Eetdag: 20 maart

Paaseierenverkoop: 11 april

Fluo Fest: 7 mei

Slotdag: 14 mei

Kamp Sankt Vith: 19-28 juli

Bezoekdag: 24 juli

Bloesjesverkoop: elke eerste zaterdag van de maand

Chiromail

Hieronder vind u e-mail adressen uit ons e-mail bestand, die niet werken. Indien u een hotmail adres hebt, kan het zijn dat uw mailbox gewoon vol is. Is dit niet het geval, dan kan u mailen naar webmaster@chiro-herk.be en dan zullen we dit zo snel mogelijk oplossen.

Naam Voornaam E-mail