1

Dag 1

2

Dag 2

3

Dag 3

4

Dag 4

5

Dag 5

6

Dag 6

7

Dag 7

8

Dag 8

9

Dag 9

10

Dag 10

Dag 6

Er is vandaag geen thema, we zijn op 1/2-daagse.

Dag 6 in de ogen van de Keuken

Vandaag begon onze dag met het serveren van een eenvoudig ontbijtje aan de 120 hongerigen op de kampweide. Het brood van onze favoriete bakker werd vergezeld van wat charcuterie en een lekkere chocoladereep. Na het ontbijt op dag 5 (goed voor maar liefst 300 eieren en 300 lappen ontbijtspek) een welgekomen afwisseling.

Het middagmaal en het avondeten waren ook voor de keukenploeg een heuse uitdaging, want er stonden 2 nieuwe gerechten op het menu. ’s Middags gingen we voluit voor de ‘kapsalon à la kampcooking’; een aluminium bakje met kebabvlees, frieten, groenten en bijhorende sausjes. Ons nieuw ‘topherechje’ viel aardig in de smaak; er ging maar liefst 24 kg vlees en 50 kg frieten door – ook wij moesten er met de keukenploeg even bij gaan zitten. ’s Avonds stond er penne arabiata op de kaart: met een arabiata-sausje dat al vanaf 9u ’s ochtends stond te pruttelen, werd er ook hier weer stevig doorgegeten. Ook voor ons als keukenploeg een zucht van opluchting: de nieuwe gerechten vielen in de smaak!

Net na het avondeten hadden we nog wat energie op overschot en werd er spontaan besloten om een afwasfeestje te houden. Op de beats van Radio Betonombelets ging de afwas een stuk sneller en konden we ook even de festivalsfeer ervaren. Chokri kon er zeker en vast het één en ander van leren.

Al bij al was het een drukke dag die volledig in lijn lag van de voorbije dagen: er wordt goed gegeten, en dat is het grootste compliment dat we als keukenploeg kunnen krijgen. Dat we dan af en toe creatief moeten zijn om ook zelf iets te eten te krijgen, nemen we er met de glimlach bij. We hebben nog heel wat culinaire topgerechten in petto en kijken dan ook uit naar de volgende 4 dagen!

Volg ons zeker via onze Facebook-pagina kampcooking.com

Foto's van Dag 61

Dag 1

2

Dag 2

3

Dag 3

4

Dag 4

5

Dag 5

6

Dag 6

7

Dag 7

8

Dag 8

9

Dag 9

10

Dag 10