1

Dag 1

2

Dag 2

3

Dag 3

4

Dag 4

5

Dag 5

6

Dag 6

7

Dag 7

8

Dag 8

9

Dag 9

10

Dag 10

Dag 5

De ontsnapping: Dagtocht (dag 5 voormiddag en namiddag)

 

Wanneer Jaco en Stick wakker worden, liggen ze in een kerker van het klooster op wat stro. Na wat te hebben gehuild, zien Jaco en Stick een man met lange zwarte haren en vlechtjes in zijn baard in de kerker langs hen zitten. Dit blijkt het stamhoofd Atilla de Hun te zijn. Atilla en Jaco bedenken samen een plan om te ontsnappen uit de kerkers. 

 

Nadat hun plan is uitgedokterd, begint de ontsnappingspoging. Een monnik ziet de 3 door de gangen van het klooster lopen en trek aan de alarmbel. Met veel geweld en hevige actie banen de 3 zich een weg door de woeste en angstaanjagende monniken. Na het gevecht ontsnappen Atilla,Jaco en Stick uit het klooster. Ze trekken samen naar de stam van de Hunnen.

 

De Hunnen: Bonte avond (dag 5 avond)

Atilla en onze helden komen aan in het dorp van Atilla. De linkerhand van Atilla loopt op Atilla af. Hij geeft zijn baas een hand. Ze hebben het over een groot feest dat vandaag nog plaats zal vinden. Atilla zegt tegen Jaco en Stick dat ze ook uitgenodigd zijn, ze kunnen in een tent nog even uitrusten. Atilla zegt ook nog dat de jongens hun beste kleren moeten aantrekken. Jullie mogen een echt Hunnen-feest verwachten!

 

Jaco en Stick komen na een lekker dutje aan op het feest. Er staan grote tafels in het midden van het dorp, aan de voorste tafel zit Atilla en zijn linkerhand. Atilla zegt dat onze helden ook aan zijn tafel mogen zitten. De Hunnen geven nog een groot applaus voor onze helden. Het feest kan beginnen!

 

Dag 5 in de ogen van de Kerels

Vandaag bij het opstaan hadden we het wat moeilijk, ze waren nog aan het dromen over de activiteiten (sauna, douchetentfeestje, zwemmen in een meertje, raketten schieten of over ons vet kampje). Maar goed dat boer Schreurs en boer Harm daar wel raad mee wisten. Tijdens hun ochtendturnen lieten ze ons proeven van het boerenleven en zorgde ze voor een goede sfeer om de dag mee te beginnen. In de eettent stond kampcooking.com klaar met ek en spei want de jongens gingen een zware dag tegemoet. Er stond namelijk een dagtocht op het programma. Tijdens de dagtocht konden de leden genieten van leuke spelletjes en het mooie uitzicht. Al moesten ze natuurlijk wel uitkijken dat de Gardybaldy’s hun zuur verdiende beloningen niet kwamen afnemen. ‘s Avonds laat stond er een feest bij de 'Hunnen' op de planning want de Hunnen waren maar al te blij dat Atilla eindelijk was teruggekeerd met dank aan Jaco en Stick.

Na deze fijne maar vermoeiende dag gaan de kerels hun bedje in en kijken ze al uit naar wat hen morgen te wachten staat.Foto's van Dag 5

1

Dag 1

2

Dag 2

3

Dag 3

4

Dag 4

5

Dag 5

6

Dag 6

7

Dag 7

8

Dag 8

9

Dag 9

10

Dag 10