1

Dag 1

2

Dag 2

3

Dag 3

4

Dag 4

5

Dag 5

6

Dag 6

7

Dag 7

8

Dag 8

9

Dag 9

10

Dag 10

Dag 8

De ontcijfering

Derek neemt zijn job heel serieus en wil zeker alle conflicten voorkomen. Bij het patrouilleren rond Tumbleweed stoot hij uit op een kampje. Hier ziet hij de drie overige bandieten zitten. Ze zijn duidelijk naar een plan aan het kijken op papier. Hij twijfelt geen seconde en begint te schieten. De bandieten weten niet wat hun overkomt en zetten het op een lopen. Één van de bandieten laat een deel van een plan vallen. Derek raapt dit op en gaat terug naar het dorpje. Hij probeert dit te ontcijferen maar hij kan er echt niet aan uit. Hierna vraagt hij de leden om hulp.

SPEL OM TE ONTCIJFEREN? SPEL OM TE VERVOLLEDIGEN?

Het plan van de bandieten bestaat uit 4 fases. De eerste drie kunnen we ontcijferen maar de laatste blijft een mysterie. Eerste fase: De paarden uitbraak. Tweede fase: De watertoren Derde fase: TNT begraven onder de sheriff office en laten ontploffen.

Derek zegt: “verdomme hé ik weet nu nog altijd niet alles, ik moet proberen te blijven zoeken naar de rest, man man man. Ma een dikke merci om te helpen.

Dag 8 in de ogen van de Toppers

Beste lezers,

Wij zijn de Toppers en wij gaan jullie vandaag een kijkje laten nemen in onze dag. We zijn begonnen met het ochtendturnen waarbij we helemaal naar boven moesten lopen. Na het turnen hebben we een lekker ontbijt gehad: spek en ei. Na het ontbijt hebben we achter onze tent in het kamp nog wat leuke denksportspellen gespeeld, totdat we ineens naar het podium moesten, waarbij we in paradevorm met de fiets naar het bos gingen. Daar hebben we een leuke gospel gezongen. 's Avonds hebben we een lekker diner gegeten en een leuk potje voetbal gespeeld. Hierna hebben we nog een leuke avondquiz gehad.

Foto's van Dag 8



































1

Dag 1

2

Dag 2

3

Dag 3

4

Dag 4

5

Dag 5

6

Dag 6

7

Dag 7

8

Dag 8

9

Dag 9

10

Dag 10