1

Dag 1

2

Dag 2

3

Dag 3

4

Dag 4

5

Dag 5

6

Dag 6

7

Dag 7

8

Dag 8

9

Dag 9

10

Dag 10

Dag 2

Vertrouwen winnen

BILL wandeld de saloon binnen en zegt tegen Jurghan: “Het gewoonlijke voor de BILL he BENNY  (knipoog)” en hij geeft Benny een handje. Micah wandelt het podium op en begint zijn nieuwe kleren te pronken richting de dorpelingen. BILL zegt dan tegen Benny: “Das toch straf dat we juist in een financiële crisis zitten en die snul hier kan zich nieuwe kleren permitteren, Benny knikt en zegt “goedkoop zullen ze niet zijn geweest.” BILL vraagt aan Micah: “Amai Micah, hebt ge nieuwe kleren gekocht”. Hierop antwoordt Micah: "Ja, ik heb hard gewerkt afgelopen maanden bij Jurghan”. Jurghan antwoord hierop: “Hard werken hebt ge nu ook weer niet gedaan”. BILL wandelt het podium af en zegt ‘Ik zie u nog he Benny’.

 

De dorpelingen beginnen te brabbelen dat ze zich niet meer veilig voelen in Tumbleweed. Na de recente moorden en de financiële crisis. En al zeker als die nieuwe sheriff al direct op verlof is gegaan, dat zegt genoeg. Die sherrif zal toch een tantje moeten bijsteken om ons vertrouwen terug te winnen. Want zo zal ons geliefde dorpje snel ten onder gaan… De dorpelingen gaan van het podium af.

 

BILL heeft dit allemaal gehoord en zegt naar het publiek: "Mannen he ik zal toch wa meer mijn best moeten doen, kunnen jullie mij daarbij helpen.”

SPEL OM VERTROUWEN TE WINNEN (Ochtendturnen)

Slot:

Het dorp komt bijeen vol blijheid. Ze zien het terug helemaal zitten.

Jurghan  zegt: “Is het geen idee om een dorpsfeest te organiseren om onze trots en onze economie een beetje te herstellen.”. De rest reageerd posititief. Er ontstaat een kleine discussie hoe ze dit precies gaan vieren. BILL komt tussen en zegt: “mannen bereid gewoon allemaal iets voor en dan kan iedereen dit op zijn eigen manier vieren”. De mannen gaan akkoord en verlaten het podium.

Het Dorpsfeest(keuzeactivitet)

Toneel voor keuzeactiviteit:

De bandieten zitten op het podium (Al voor de tune gaat). Een van hen zegt: “Ik heb gehoord dat er een dorpsfeest georganiseerd wordt!" "Dit is onze kans om alle vaten uit de saloon te stelen”. Een andere zegt: “Ja! Zo gaan ze BILL nog minder vertrouwen 'HAHAHA".

De dag van het dorpsfeest breekt aan en de sfeer zit er al goed in. De verschillende dorpelingen hebben allemaal hun eigen manier bedacht om dit te vieren, ze beginnen al vroeg met drinken. Er worden verschillende dorpsspelen georganiseerd. De mannen komen allemaal het podium op en stellen voor hoe zij het willen vieren. 

KEUZEACTIVITEIT

Eindtoneel:

Tegen het einde van de avond hebben de dorpelingen echter iets te veel gedronken… Ze worden minder alert en focussen zich meer op het feestje. De bandieten grijpen hun kans, stelen achter iedereen zijn rug alle vaten uit de saloon. Terwijl ze de vaten aan het stelen zijn, loopt er een dorpeling nog langs (Abdel), eerst schrikken ze ervan en blijven stokstijf staan. Maar na realisatie is het ene die iets te diep in het glas gekeken heeft. Ze pakken de vaten en zetten het op een lopen.

De romantische wandeling (avond toneel)

BILL is aan het wandelen met Kaya en wandelen het podium op. BILL vertelt over de bandieten en de situatie met het dorpje. “Het is een zooitje op het moment…” “en hoe is het bij jullie daar?”. Kaya antwoord: “Ja stamhoofd ‘Koemslikka’ weet niet dat ik hier ben… ik moet wel voor zonsopgang terug zijn!”. BILL antwoord: “dat moet geen probleem zijn” en geeft Kaya een kus. Tijdens deze wandeling verschijnt er een cowboyhoed langs de rand van het podium. Het is een bendelid die BILL en Kaya vanop afstand aan het bespieden is. Hij duikt weer snel onder nadat BILL achterom kijkt. Ze wandelen verder en splitsen terug de wegen.

 

Dag 2 in de ogen van de Keukenploeg

Welkom bij Kampcooking.com - De Keukenploeg van Chiro Herk!

Bij Chiro Herk staat niet alleen plezier en avontuur centraal, maar ook lekker eten! Wij zijn de trotse keukenploeg van het kamp, beter bekend als Kampcooking.com. Met ons enthousiasme en onze kookkunsten zorgen we ervoor dat elk kamp een culinair feest wordt. Onze gerechten vallen altijd in de smaak en we gaan door het leven als echte cowboys, met veel passie en plezier.

 Onze Gerechten

We hebben al heel wat heerlijke maaltijden op tafel getoverd. Een paar van onze hoogtepunten zijn:

- **Wraps:** Deze waren zo lekker dat ze helemaal opgingen! Een smakelijke combinatie van verse ingrediënten, perfect voor een stevige maaltijd na een dag vol avonturen.
- **Vleesbrood:** Ook dit gerecht was een groot succes en werd volledig opgegeten. Met zorg bereid en vol van smaak, een echte favoriet onder de kampdeelnemers.

 Onze Saloon

Ons kookavontuur speelt zich af in de gezellige saloon, waar de geur van vers bereide maaltijden je meteen een warm welkom geeft. De saloon is meer dan een keuken; het is het hart van ons kamp waar verhalen worden gedeeld en vriendschappen worden gesmeed.

 Kampcooking Universalis

Naast koken, houden we ons ook bezig met ons eigen spel: Kampcooking Universalis. Dit spel zit vol met kleine, uitdagende opdrachten en zorgt voor veel plezier en gezonde competitie. Elke opdracht brengt ons dichter bij het vinden van een winnaar, die zich mag kronen tot de ultieme Kampcooking cowboy!

 Doe Mee en Steun Ons!

Om onze kookkunsten en kampavonturen nog leuker te maken, kunnen we altijd wat extra lekkernijen gebruiken. We hebben een paar favorieten op ons verlanglijstje:

- **Sterke drank:** Whiskey, bourbon, en tequila – echte cowboydranken die de avonden nog gezelliger maken.
- **Cowboyhapjes:** Denk aan beef jerky, chili con carne, nacho's met kaas en jalapeños, en maiskolven. Deze hapjes passen perfect bij onze cowboystijl en zijn heerlijk om te delen.

Foto's van Dag 2















































1

Dag 1

2

Dag 2

3

Dag 3

4

Dag 4

5

Dag 5

6

Dag 6

7

Dag 7

8

Dag 8

9

Dag 9

10

Dag 10