1

Dag 1

2

Dag 2

3

Dag 3

4

Dag 4

5

Dag 5

6

Dag 6

7

Dag 7

8

Dag 8

9

Dag 9

10

Dag 10

Dag 7

Omwillen van de 1/2-daagse uitstap was er vandaag geen thema.

Dag 7 in de ogen van de Toppers

De Toppers zijn gisterenavond goed gepakt en gezakt vertrokken op hun 2-daagse zoals de Kerels en Aspi's. Na een poosje te zoeken hebben ze een mooi open plekje gevonden langs het bos. Er zijn hiervoor veel hoogte meters afgelegd.
Eens de tentjes opgezet waren, konden ze beginnen met te bbq'en en we hadden veel te veel vlees. 's Morgens brak de dag voor de Toppers na een korte nacht om half 9. Zonder dat er tijd was om te ontbijten zijn we vertrokken naar onze 1e activiteit, dit was een hindernissen parcours klimmen tot wel 18 meter hoog. De een had al wat meer hoogtevrees dan de ander maar ze hebben het allemaal overleefd.

De 2e activiteit was kayakken, opnieuw moesten we veel hoogte meters afleggen om aan de startplaats te komen. Dit was namelijk het bekende stuwmeer van Nisramont. Na een klein uurtje kayakken kwamen we opeens de 3 jongste afdelingen tegen die samen in de Ourthe aan het spelen waren. Sommigen hebben wat mee gekayaked dan anderen en sommigen zijn een paar keer omgekanteld, anderen hebben meer gezwommen.

Na het kayakken konden we de terugtocht in zetten om ere met onze laatste krachten tegen aan te gaan want er wachtte een heerlijke avondmaal op de kampwei. Na dat de buikjes terug gevuld waren vielen we allemaal als vliegen, inclusief de leiders.

Foto's van Dag 7