1

Dag 1

2

Dag 2

3

Dag 3

4

Dag 4

5

Dag 5

6

Dag 6

7

Dag 7

8

Dag 8

9

Dag 9

10

Dag 10

Dag 8

Dag 8: The Mask of de ‘Sjakossendief’ (Flashlight-tocht)

Sam en Benjamin zijn een koffietje aan het drinken (een superheld lust ook wel eens een goede koffie), ze praten nog na over de leuke avond gisteren wanneer ze plots hard geschreeuw horen.
Ze schieten op en zien een oud vrouwtje schreeuwen: “HELP HELP! Hij heeft mijn handtas gestolen.”
Sam ziet nog net de dief achter het muurtje verdwijnen. Sam neemt supersnel het boek uit Benjamin's handen en begint te schrijven. “Wa doet ge nu?” roept Benjamin.
“Ik ben aan het vragen wat ik het beste kan doen in zo’n situatie.” “Erachter gaan!” roept Benjamins nogmaals. Sam blijft relatief rustig tot het boek indelijk heeft geantwoord .
“ALS GE NU NIE MAAKT DA GE ACHTER DIE DIEF AANZIT, GEEF IK U DREK EEN STAMP ONDER U GAT”

Sam geeft met haast en spoed het boek terug aan Benjamin. Met de woorden “Ik haal uw handtas wel terug, mevrouw!”, zet hij de achtervolging in.
“HALT” roept Sam. “STOP zeg ik u. In de naam der wet! Als ge nu niet stopt, dan…. dan...dan….
Dan moet ik u dus blijven volgen hé
” roept hij hem achterna.

De dief heeft een strak looptempo en Sam geraakt met de grootste moeite niet dichterbij. Al snel beseft hij dat hij duidelijk niet snel genoeg is. Er valt hem wel iets anders op, wat zeker even goed is, want nu moet hij zich niet zo moe maken: de handtas van de vrouw liep een kleine scheur op en daardoor heeft de dief een spoor van allerlei spullen achtergelaten. Nu kan hij de dief makkelijk terugvinden.

SPEL OM DE DIEF TE VANGEN

Sam heeft eindelijk een manier gevonden om de dief slimmer af te zijn. Hij overmeesterd hem en neemt de sjakosj terug. Zo kan Sam de sjakosj gelukkig teruggeven aan de bestolen mevrouw.
Mmmm….Maar eerst terug geraken…. Zouden er ook taxi's hier zijn?

Dag 8 in de ogen van de Aspi's

Toen we opstonden werden we verrast door 2 andere leiders, het was namelijk leiderswissel. Na het ontbijt vertrokken we met de fiets op tocht. We stopten aan elk kruispunt en deden een opdracht, afhankelijk van het team dat won namen we de afslag naar links of naar rechts tot we op een eind bestemming aankwamen.

Toen we terug op de kampwei aankwamen werd er stoofvlees met friet geserveerd, mmmmh. Tijd voor platte rust! Na een uurtje snurken moesten we al meteen onze rugzak pakken om te vertrekken naar bestemming X.

Bij het aankomen werd ons enthousiasme nog meer gestimuleerd.

Airsoft!

Bloed, zweet en adrenaline! Een korte samenvatting van onze namiddag.
’s Avonds bij ons vuurtje trakterde Stijn de Aspi's voor zijn verjaardag, om de avond gezellig af te sluiten.

Foto's van Dag 8Reacties