X-teamblog


Beste Chiro-Herk Sympathisanten,

Wij zijn het X-Team, een toffe groep van maar liefst 30 gestopte Chiro Herk leiders die nog graag hun steentje aan onze Chiro blijven bijdragen. Deze maand schrijven wij voor jullie de blog en we beginnen graag met jullie allemaal het beste te wensen voor 2024! Ook met het X-Team zetten we alvast ons beste beentje voor om er ook dit jaar weer een pracht van een jaar van te maken.

Zo hebben we jullie dit jaar al welkom mogen heten voor een drankje op het nieuwe jaar (deze keer met wel een hele grote vuurkorf) en kijken we ernaar uit om jullie terug te zien op onze fameuze quiz “X-Quiz-It”.

Graag vertellen we jullie in deze blog wat meer over wie er dit jaar deel uitmaakt van het X-Team team, wat we dit Chirojaar al gedaan hebben en wat we nog in petto hebben.

Veel leesplezier!!

Vervangingen

Wanneer de leiding druk met hun hoofd in de studieboeken zit, schieten de X-Teamers hen graag te hulp. Ook dit jaar doen wij (de X-Teamers) dit weer met heel veel goesting en enthousiasme. Met onze Chiro ervaring op zak proberen we nog eens een super leuke Chironamiddag in elkaar te steken net zoals vroeger.

Dit jaar is de indeling van het X-Team als volgt:

Kabouters: Aaron Gils, Daan Van Hirtum, Jander, Laurens & Wietse
Speelclub: Bert, Joren, Robin Beliën, Robin Vanderstraeten & Simon Vanvolsem
Rakkers: Aaron Vandyck, Bart, Jeroen, Lennert & Zjef

Toppers: Jack, Maarten Clerix, Robrecht, Simon Gils & Thimo
Kerels: Daan Vandenreyt, Jonathan, Jules, Tom & Ruben
Aspi’s: Daan Claes, Lars, Stijn, Thibault & Maarten Beliën

Kerstboomverbranding

Dit jaar was de kerstboomverbranding een groot succes! Het terrein vol witte sneeuw zorgde ervoor dat we de kerstboomverbranding in een mooie winterse sfeer konden houden. We bedanken graag iedereen die aanwezig was om er zo een leuke bijeenkomst van te maken. Daarbovenop werd er voor iedere bezoeker een gratis glaasje cava of fruitsap uitgeschonken. In de après-ski bar konden de mensen nog een drankje, een broodje braadworst of spekfakkels consumeren. Deze vielen heel erg in de smaak en waren jammer genoeg snel uitverkocht. Volgend jaar zijn we er weer met meer. Tot dan!

X-Quiz-It

Ook dit jaar zal opnieuw onze quiz “X-Quiz-It” plaatsvinden, hou dus alvast 11 mei 2024 vrij in je agenda want het zal weer een spannende, leerrijke en vooral plezante avond worden.

Begin al maar na te denken over met wie jij een team zal vormen en bedenk een originele groepsnaam. Wij kijken er alvast naar uit om jullie binnenkort te verwelkomen en jullie te verrassen met mooie prijzen!

Nieuwe Fluovestjes

Ieder jaar zoekt het X-Team op welke manier we de Chiro kunnen verder helpen in de vorm van een geschenk. Jaarlijks zien we onze voorraad fluovestjes slinken. Met plezier zocht het X-Team daar een oplossing voor!

Dankzij jullie fantastische steun en de opbrengst van onze evenementen vorig jaar, hebben we de Chiro kunnen voorzien van splinternieuwe fluovestjes bedrukt met het logo. Elke maat heeft zijn eigen kleur, waardoor ze niet alleen stijlvol zijn, maar vooral ook veilig de straat op kunnen. Als je in het vervolg per ongeluk bij je thuis zo een vestje tegenkomt neem het dan zeker terug mee naar de Chiro.

Slot

Wij hopen dat jullie van deze korte kennismaking met het X-Team genoten hebben en zien jullie graag op een van de volgende Chiro evenementen!

Groetjes,

Het X-Team