Kerelblog


Welkom bij de blog van de kerels. De Chiro heeft een zware maand achter de rug, met Christus koning, spaghetti-avond en de praline verkoop van de toppers.

Christus Koning

Op 12 november stonden alle Chirokameraden vroeg op om aan een vroege maar leuke Chiro dag te beginnen. Om 8uur verzamelde we allemaal aan de school. Om daarna samen lekker gezellig met de bus naar Landen te gaan. Eenmaal aangekomen na een lekker warme en heftige busrit kwamen we de visserman genaamd Pierre tegen. Hij had een probleempje met een zeemonster die al zijn visspullen stal. Gelukkig waren de liefdevolle Chirovriendjes er om hem doormiddel van spelletjes uit de nood te helpen.

Spaghetti-avond

De spaghetti-avond was dit jaar weer een echte knaller. We hebben weer een nieuw record gevestigd. Maar liefst 500 porties verkocht! Dit allemaal door jullie voltallige aanwezigheid. Nogmaals bedankt hiervoor. Net zoals ieder jaar was de spaghetti overheerlijk. Dit dankzij KAMPCOOKING.COM!

Pralineverkoop

De maand was er ook de pralineverkoop, georganiseerd door onze toppers. We kunnen alvast zeggen dat zij ook een record aantal pralines verkocht hebben. De blog van december is voor de toppers. Dus als je meer over de pralineverkoop te weten wilt komen moet je zeker de blog van volgende maand lezen!