X-teamblog

Het X-team bij Chiro-Herk: altijd klaar om te helpen

Bij Chiro-Herk hebben we een hechte groep oud-leiders, het X-team. Dit team bestaat uit 30 enthousiaste mannen tussen de 19 en 28 jaar.

De groepsindeling van het X-team is als volgt:
Kabouters : Zjef, Jander, Lennert, Thimo, Daan 1
Speelclub : Bert, Bart, Simon, Alexander, Robin 1
Rakkers : Jonathan, Bjorn, Simon 2, Laurens, Dieter
Toppers : Jack, Jeroen 1, Joren, Jeroen 2, Jasko
Kerels : Stijn, Ruben, Thibault, Maarten, Aaron
Aspi’s : Robrecht, Tom, Daan 2, Wietse, Robin 2

Elke eerste vrijdag van de maand komen we samen om te vergaderen over hoe we kunnen helpen bij aankomende evenementen en activiteiten. Of het nu gaat om de afwas te doen na Christus Koning of om de jongste afdelingen te begeleiden met zwemmen tijdens hun kerstweekend.

Examens

Omdat de leiders examens hadden, was het X-team medeverantwoordelijk voor de Chiro gedurende de maand januari. Het was een groot succes en de kinderen hebben ervan genoten. Het X-Team zorgde onder andere voor sneeuwpret bij de jongsten en een heerlijke welness-namiddag met een zelfgemaakte sauna en jacuzzi bij de Aspi’s.

Nieuwjaarsdrink

Om het nieuwe jaar feestelijk in te luiden, organiseerden we een nieuwjaarsdrink met braadworsten, spekfakkels en een vuurkorf. Iedereen was welkom en het was een gezellige start van het nieuwe jaar.

Andere evenementen

Het X-team is overigens al begonnen met repeteren voor instuif op 18 maart, we kijken ernaar uit om onszelf van een onze grappigste kant te laten zien. Daarnaast willen we alvast onze quiz “X-Quiz-It” aankondigen die op 13 mei in de Elckerlyc zal plaatsvinden. De inschrijvingen gaan binnenkort open, dus houd de website in de gaten! In het kort, het X-team is altijd klaar om te helpen en te zorgen voor een onvergetelijke tijd bij Chiro-Herk!