Leidersblog

Online vergaderen

Het is vrijdagavond 20h00 stipt, tijd om te vergaderen. In plaats van te verzamelen aan de Beemdgalm, kruipen de leiders achter hun computer om hun skype op te starten. Een voor een komen ze in het gesprek en na een aantal mopjes kan de vergadering nu écht beginnen. Stijn, de hoofdleider, zorgt er snel voor dat niet iedereen door elkaar kan praten zodat de vergadering vlot kan verlopen. Alle taken worden overlopen en iedereen kan om de beurt zijn zegje doen. Na een uurtje of twee of drie, wanneer alles geregeld is, is het tijd voor plezier. De videochat blijft doorgaan, de mappen gaan aan de kant en maken plaats voor online gamerooms waar er nog even een spelletje wordt gespeeld. Hierna is het tijd om af te sluiten en te gaan slapen. Niet getreurd, want over een week doen we exact hetzelfde opnieuw, maar dan met andere vergaderpunten en evenveel plezier en goesting.

X-Quiz-It 9 mei

Anders dan bedoeld, maar zeker niet minder goed. De eerste online editie van de quiz van het x-team was een waar succes. Net geen honderd personen/gezinnen/Chirofanaten streden voor de eer van de slimste kop in Herk. Met verschillende rondes zoals geschiedenis, sport, algemene kennis, actualiteit, ... werd de kennis getest. Na meer dan een goed uur te quizzen, was de winnaar eindelijk bekend. De eer van slimste kop ging naar ... LORE

Proficiat Lore, goed gedaan!

Voor wie de quiz gemist heeft maar deze toch graag eens zou willen doen, dat kan!

Druk op de knop en quizen maar!

Kahoot!

Prijsvraag

100? 200? 300? 1000? Hoeveel elastiekjes zijn er nodig om een watermeloen te laten springen? Door het beantwoorden van deze eenvoudige vraag, maakte je kans op een van de spetterende prijzen. Het podium van de winnaars zag er als volgt uit:


Aftelklok tot kamp

Nu we zeker weten dat het kamp mag doorgaan, is het tijd om te beginnen met af te tellen. Hieronder staat de klok die exact aftelt tot we vertrekken. Hoelang kan jij ernaar blijven kijken?

P.S. Ben je nog niet ingeschreven? Klik dan maar snel op de link, want wij willen jou zeker mee op kamp!

Kampinfo

Zo, dat was de blog van deze maand! Het was alweer een zeer digitale maand, maar ook een hele leuke maand. Dit was slechts het topje van de ijsberg van wat we weer allemaal gedaan hebben. Wil je nog meer lachen, lezen en plezier beleven? Neem dan zeker eens een kijkje op onze facebookpagina!

Facebookpagina


Tot de volgende keer!