Topperblog

De Toppers

De Toppergroep bestaat uit 18 heuse mannen-in-spe in topvorm (sommige ook in spe).

Goh een zotte bende? Wel fijne vrienden groep ?Stoere jongens?

Deze kanjers heten Adem, Alex, Arnoud B., Arnoud R. (Witte), Arthur (San Fran), Bargarly, (Fakka) Ferre, Laurens, Martijn, Maxime, Noah, Pieter, Rien, Robin, Stef, Thibe, Thibeau en Valentijn. Ze zijn zware chillers die goed het varken kunnen uithangen. Nu ze bij de oudste drie behoren eten ze elk 4-uurtje iets lekkers: van gezonde appels tot ongezondere fritten (vooral da laatste). De toppers beginnen de smaak te pakken te krijgen van het zwaar chillen, skatchen en kattenkwaad uithalen maar blijven rotsvast in hun traditie van toffe spellekes en bosselen.

Orange Party

Ook orange party viel in februari, Dit jaar was weer een knaller, de 2de editie in beukenhof en nog nooit zoveel volk gezien, met het anderhalf uurke techno op het einde is dit mischien wel de beste editie in jaren, en zeker nog eens een dikke merci aan de security ze hebben hun job goed gedaan.

 

X-teamleiding door de ogen van de Toppers

13u10 De eerste toppers komen aan op de Chiro en kijken verbaasd op, het zijn deze keer niet hun leiders die hun verwelkomen. Maar de Chiro zat vol met oude bekende gezichten, het X-team!

13u30 Voor de toppers wordt het al snel duidelijk waarom hun leiding vandaag niet aanwezig konden zijn. In de schaduw van het coronavirus is er in Herk blijkbaar een nieuwe plaag! Mensen veranderden zomaar in zombies, maar dit is heel moeilijk uit te maken met het blote oog. En hun leiding was in quarantaine geplaatst ergens in Polen... heel raar!

13u45 Het topper X-team verschiet zich een hoedje en slaat direct groot alarm! Blijkbaar is er melding van een nieuwe infectie... binnen de Toppergroep!

14u00 Na kort overleg besluiten ze dat de toppers per 2 op zoek moeten gaan naar wie er geïnfecteerd is.

14u30 Er is een grote doorbraak!!! Eén van de toppers heeft blijkbaar een vaccin kunnen ontwikkelen. Er is wel een heel groot nadeel, om zich tegen alle media-aandacht te beschermen wil hij liever anoniem blijven. Ondertussen is er nog steeds geen idee wie er geïnfecteerd is.

15u00 Het X-team heeft nieuwe resultaten binnen! Ze hebben een vermoeden van wie er geïnfecteerd is en wie het vaccin heeft. Ze willen deze informatie eventueel met de toppers delen maar daar moeten ze wel iets voor doen. Spelletjes winnen is dus de boodschap!

15u30 Tragisch nieuws, aangezien ze per 2 onderweg heeft de partner van de geïnfecteerde de infectie nu ook opgelopen.

16u00 Er is een kleine pauze tijdens het speurwerk voor het 4uurtje ... Dit heeft echter dramatische gevolgen, er komen steeds meer geïnfecteerde toppers bij.

16u30 Het is nog altijd gissen naar wie er geïnfecteerd is, het vaccin is enorm duur dus het zomaar willekeurig toedienen zou zonde zijn.

17u00 Er zijn steeds meer geïnfecteerde toppers en het X-team besluit daarom om nog een extra tandje bij te zetten. Door een poging te doen om meer vaccins te produceren. Ondertussen hebben de Toppers een crowdfunding opgestart om een vaccin te bemachtigen.

17u30 De toppers hebben geld genoeg voor een vaccin, maar gokken verkeerd waardoor de laatste topper op de behandeltafel geïnfecteerd raakt. Het X-team besluit dat de situatie te gevaarlijk is en vertrekken richting veilig gebied. Zij besluiten om in de zomer opnieuw stalen te komen nemen. Gelukkig is er wel nog een lichtpuntje, de leiding is namelijk immuun geworden waardoor zij eindelijk terug kunnen keren naar Herk.