Contact informatie

Nick Timmermans
exteam@chiro-herk.be

Webmaster:
Heb je vragen, opmerkingen of voorstellen
ivm deze site. Op dit adres kan je terecht!
webmaster@chiro-herk.be

Uniform

De jongens van 6 tot 12 jaar dragen een zwart shortje of in de winter zwarte lange broek. Hierbij dragen ze een geel chiro herk t-shirt! De kleur van hun sjaaltje hangt af van de leeftijd en afdeling.

De jongens van 12 tot 18 jaar dragen een beige chirobroek. Met een blauw chirohemd. Zij hebben ook een geel chiro Herk T-shirt. De kleur van hun sjaaltje hangt af van de leeftijd en afdeling. Dit Uniform kan je bekomen in de Banier (chirowinkel in de Vaartstraat in Hasselt centrum)

De sjaaltjes en T-shirts kan je iedere 1e zaterdag van de maand kopen vooraan aan de pastorijstraat. Deze kosten € 3. Voor een T-shirt is het € 8.

Lidgeld & verzekering

In het lidgeld zitten volgende zaken inbegrepen:

- een verzekering
- drankgeld (zodat uw spruit elke zaterdag iets krijgt om te drinken)
- een bedrag voor de aansluiting bij Chiro Nationaal

Bij de leden die zich in het begin van het jaar inschrijven komen de leiders op huisbezoek voor een woordje uitleg en de verdere regeling van het lidgeld.
Bij de leden die zich tijdens het jaar inschrijven komen geen leiders langs, om ervoor te zorgen dat je kind toch verzekerd is spreekt u gewoon iemand van de leiding aan die vervolgens de gegevens zal noteren en de verdere formaliteiten zal regelen.

Voor meer informatie over de verzekering kan u naar http://www.chiro.be/vastenverzekering surfen.

Tentenverhuur

Voor onze tentenverhuur werken vanaf heden nauw samen met de BVBA Legertent.be Informatie over de verhuur evenals alle contactgegevens kan u dus terug vinden op de onderstaande website.

Vrijwilligersstatuut

Klik hier om de vrijwilligersstatuut van Chiro Sint-Lambrechts-Herk te openen.