Leidersblog

7:00 uur
De Beemdgalm
Sint-lambrechts-Herk

Hier begon de startdag van Chiro Herk (voor de leiders dan toch). De zon was nog maar juist op, maar er werd al druk gewerkt aan de kar. Het thema van dit jaar: LEGER. Een rookmachine, vlaggen, legernetten en een geluidsinstalatie werden nog snel geïnstalleerd voor het vertrek.

Uiteindelijk was de stoet klaar: Pieter Grammen met de Defender en een aanhangwagen, Tom Ilsbroekx met de tractor en een kar waarop een "levensechte" tank stond en tenslotte Ruben Putzeys op de quad.

De stoet trok door heel Herk langs de huizen van de leden. Ondanks dat het nog vroeg was kwamen er veel mensen aan hun raam of op de oprit kijken.
Sommigen nog wat slaperiger dan anderen. Sommigen nog in pyjama anderen al in Chirokledij. Tegen 11 uur was de stoet rond en terug aan de Beemdgalm.

Snel opruimen, eten en de startdag kan beginnen!!!!!

Startdag

Saaie zomerdagen waarop niks te beleven valt .
Al die vrienden zijn op vakantie en nog het ergste van al geen chiro...


Maaaaaaaar WE MOGEN WEEEEEER!
De start van het nieuwe chiro jaar werd goed ingezet op onze startdag. Chiro-Herk neemt de wereld over.
Met onze talrijke manschappen nemen we elk continent over tot het overal chiro is. Want chiro is iets wat iedereen ooit gedaan moet hebben. Dit jaar hebben we een heel deel nieuwe kabouters en die kerels van vorig jaar zijn nu al aspi.
De leiders-indeling werd bekend gemaakt en iedereen was content. Het beloofd weer een heus jaar te worden.
Maarja, wat had je anders verwacht met zo een leidersploeg.

Pintkracht 10

Na een onvergetelijke en leuke Chiro namiddag begonnen de laatste voorbereidingen voor pintkracht10.
De vaten werden aangesloten en de muziek werd gestart. Niet veel later kwamen de eerste feestgangers, verkleed in legerthema.

Om 10:30 begon de huiseigen dj Bart, met zijn commerciële platen bracht hij iedereen aan het dansen.
Na Bart zijn geweldige set begon de foute muziek voor de rest van de avond. Het jonger volk ging naar huis en de oudere bleven genieten van de goede sfeer en pintjes aan 75 cent.

Het was dit jaar een geslaagde editie en we hopen jullie volgend jaar terug te zien op PK10!!