Programma

Zaterdag, 24 maart 2018

 Beste Chirojongens

Eerst willen we melden dat het maandag 26 maart onze jaarlijkse Paaseierenverkoop is. De 4 oudste afdelingen (RakkersToppersKerelsAspi's) worden verwacht om 16u45 aan de Beemdgalm om samen met de leiders paaseieren te gaan verkopen in heel Sint-Lambrechts-Herk! Ze nemen hiervoor best een rugzak mee en kleden zich naar het weer.

De kabouters verkleden zich deze week als boer en worden om 13u30 verwacht op de parking van de kinderboerderij te Kiewit. De Kabouters worden hier ook om 17u terug opgehaald (dus niet aan de school). Als boer zijn wij ook bezorgd om het milieu dus indien mogelijk kunnen jullie carpoolen. Wij zien jullie daar! telefoonnummer Zjef: 0471/53 44 04

De rakkers verkleden zich deze week als boswachter en komen ook met de fiets.

De toppers hebben deze week terug avondactiviteit van 17u00 tot 20u00 wegens hun examens. Ze doen hiervoor hun gewone kleren aan (GEEN uniform) en nemen hun GSM mee. Daarnaast zorgen ze ervoor dat ze al iets in hun maag hebben.

De kerels hebben deze week avondactiviteit van 18u00 tot 22u00. 

Zo, dat was het dan voor deze week!
Tot zaterdag!

 

 

 

Laatst gewijzigd: 22-03-2018 00:07:38

Chiromail

Door het onderstaand formulier in te vullen kan je je inschrijven op de chiro-mail. In deze mail komt elke week te staan wat je moet meenemen naar de chiro, maar ook enkele belangrijke mededelingen.

Naam lid:
Voornaam lid:
Geboortedatum:
E-mail adres:
Geef hieronder de code in die je hierboven ziet staan.

Hieronder vind u e-mail adressen uit ons e-mail bestand, die niet werken. Indien u een hotmail adres hebt, kan het zijn dat uw mailbox gewoon vol is. Is dit niet het geval, dan kan u mailen naar webmaster@chiro-herk.be en dan zullen we dit zo snel mogelijk oplossen.

Naam Voornaam E-mail

Disclaimer