Programma

Zaterdag, 15 december 2018

Beste Chirojongens
Eerst moeten we met spijt in ons hart melden dat er 22 december en 29 december geen Chiro is wegens de feestdagen. Daarom wensen we met de gehele leidingsploeg jullie alvast prettige kerstdagen en een gelukkige nieuwjaar!!
Dan voor deze week:
 
De Rakkers gaan zich voorbereiden op de voedselrijke feestdagen en verkleden zich daarom als echte sportieve mannen. Ze nemen ook schoenen met witte zolen mee en 2 euro.
 
De toppers hebben ook deze week van 19u tot 22u een avondactiviteit aan de beemdgalm. De toppers nemen hiervoor kranten, elastiekjes en ZEKER een VEILIGHEIDSBRIL mee.
 
De Kerels hebben ook deze week opnieuw een avondactiviteit aan de Beemdgalm wegens de examens. Dit zal beginnen om 19u00 en eindigen om 22u00. Schrijf het op in jullie agenda: het Kerelkerstfeestje gaat door van vrijdag 21/12 tot zaterdag 22/12. Verdere info volgt.
 
De Aspi’s hebben deze zaterdag opnieuw een avondactiviteit, ze worden om 19u verwacht aan de Beemdgalm met een gevulde maag en mogen om 22u terug beschikken.
 
Zo, dat was het dan voor deze week!
Tot zaterdag!
Laatst gewijzigd: 13-12-2018 12:58:26

Chiromail

Door het onderstaand formulier in te vullen kan je je inschrijven op de chiro-mail. In deze mail komt elke week te staan wat je moet meenemen naar de chiro, maar ook enkele belangrijke mededelingen.

Naam lid:
Voornaam lid:
Geboortedatum:
E-mail adres:
Geef hieronder de code in die je hierboven ziet staan.

Hieronder vind u e-mail adressen uit ons e-mail bestand, die niet werken. Indien u een hotmail adres hebt, kan het zijn dat uw mailbox gewoon vol is. Is dit niet het geval, dan kan u mailen naar webmaster@chiro-herk.be en dan zullen we dit zo snel mogelijk oplossen.

Naam Voornaam E-mail