Zaterdag 21 maart 2020

Beste Chirojongens

Zonet communiceerde de overheid dat alle jeugdactiviteiten tot en met 19 april afgelast moeten worden, ook onze geliefde zaterdagnamiddagen.

Maar wij hebben jou toch nodig deze zaterdag!
In tijden van Corona kan er maar 1 jeugdbeweging de beste zijn in Herk. Niet enkel huidige leden, maar ook leiding, oud-leden, ouders en sympathisanten mogen deelnemen! Kies je team (Chiro natuurlijk ;) ), trek je uniform aan en neem deel aan de meest legendarische battle die ooit heeft plaatsgevonden online tussen de KSA en de Chiro!

Meer info volgt nog, zet je alvast aanwezig op het facebook-evenement want het belooft een fantastische zaterdagnamiddag te worden!

Zo, dat was het dan voor deze week!
Verzorg jullie goed, tot zaterdag!

Laatst gewijzigd: 19-03-2020

Inschrijven voor de Chiromail

Orange Party: 8 februari
Vriendjesdag 2: 22 februari
Instuif: 14 maart
Paaseierenverkoop: 6 april
Fluo Fest: 2 mei
Slotdag: 16 mei
Kamp Bütchenbach 2020: 19-28 juli
Bezoekdag: 25 juli

Bloesjesverkoop: elke 1e zaterdag van de maand

Chiromail

Hieronder vind u e-mail adressen uit ons e-mail bestand, die niet werken. Indien u een hotmail adres hebt, kan het zijn dat uw mailbox gewoon vol is. Is dit niet het geval, dan kan u mailen naar webmaster@chiro-herk.be en dan zullen we dit zo snel mogelijk oplossen.

Naam Voornaam E-mail