Zaterdag, 17 november 2018

Beste Chirojongens

Dit weekend is het eindelijk zover, het weekend waar we allemaal hebben naar uitgekeken, het '70 jaar Chiro Herk' ledenweekend! We gaan niet alleen onze '70 jaar Chiro Herk' vieren, maar ook onze jaarlijkse Christus Koning. Daarom zetten we volgende belangrijke puntjes nog eens even op een rijtje:

- Vrijdag 16 november om 18u45 worden jullie verwacht aan de ingang aan de Pastorijstraat in uniform.
- Zondag 18 november om 11u00 worden de ouders verwacht aan de Royer Brem, Groenstraat 33 - bus 1, 3670 Meeuwen-Gruitrode waar nog een korte bezinning wordt gehouden.
- de volledige brief met de praktische informatie staat op de volgende link op onze website:
chiro-herk.be/ledenweekend70jaar.php

Als laatste zouden we ook willen vragen om zeker overal uw naam te noteren zodat u niks kwijt kan raken, en zeer zeker dit doen op uw valies en veldbedje!!! Dit zorgt ervoor dat er niks verwisseld kan worden, omdat alle valiezen en alle veldbedjes in dezelfde camionette worden gelegd.

Zo, dat was het dan voor deze week!
Tot op het weekend!

Laatst gewijzigd: 15-11-2018 00:34:46

Chiromail

Door het onderstaand formulier in te vullen kan je je inschrijven op de chiro-mail. In deze mail komt elke week te staan wat je moet meenemen naar de chiro, maar ook enkele belangrijke mededelingen.

Naam lid:
Voornaam lid:
Geboortedatum:
E-mail adres:
Geef hieronder de code in die je hierboven ziet staan.

Hieronder vind u e-mail adressen uit ons e-mail bestand, die niet werken. Indien u een hotmail adres hebt, kan het zijn dat uw mailbox gewoon vol is. Is dit niet het geval, dan kan u mailen naar webmaster@chiro-herk.be en dan zullen we dit zo snel mogelijk oplossen.

Naam Voornaam E-mail