Zaterdag, 22 september 2018

Beste Chirojongens

Deze zaterdag zal al de 1ste bloesjes/t-shirts/sjaaltjes verkoop zijn van het nieuw chirojaar voor diegene die nieuw zijn dit jaar/die al iets kwijt zijn/die een stapje hoger opgaan in de chiro-hiërarchie/... . Deze verkoop zal van start gaan vanaf 13u00 en de prijzen zijn: t-shirt = 8 euro, sjaaltje = 3 euro en bloes = 30 euro (bloes is niet verplicht).

Ahoi, de speelclubbers verkleden zich deze week als echte stoere piraten.
Groeten van Jan, Piet-Joris en Corneel.

De Rakkers nemen deze week iets mee om hun lokaal te versieren.

De Toppers nemen deze week hun fiets mee, tegen een beetje zakgeld en hun gsm zeggen we ook geen nee.

De kerels nemen deze week hun Harley Trapson (fiets) mee naar de Chiro.

Zo, dat was het dan voor deze week!
Tot Zaterdag!

Laatst gewijzigd: 20-09-2018 00:00:23

Chiromail

Door het onderstaand formulier in te vullen kan je je inschrijven op de chiro-mail. In deze mail komt elke week te staan wat je moet meenemen naar de chiro, maar ook enkele belangrijke mededelingen.

Naam lid:
Voornaam lid:
Geboortedatum:
E-mail adres:
Geef hieronder de code in die je hierboven ziet staan.

Hieronder vind u e-mail adressen uit ons e-mail bestand, die niet werken. Indien u een hotmail adres hebt, kan het zijn dat uw mailbox gewoon vol is. Is dit niet het geval, dan kan u mailen naar webmaster@chiro-herk.be en dan zullen we dit zo snel mogelijk oplossen.

Naam Voornaam E-mail